lunes, 13 de agosto de 2012

Ermita de Sant Ramón de Sant Boi - 11/08/2012

En la darrera entrada del blog parlarem de la darrera sortida com l’última del curs però enguany hem allargat la temporada fins el més d’agost. Dissabte dia 11 si que ferem la darrera sortida del curs amb la pujada a l’Ermita de Sant Ramón de Sant Boi des de Condal.

Al voltant de dos quarts de set, una mica més tard del previst després de preparar les bicicletes, partirem direcció a la Colònia Güell  el grup format per l’Agustí, el Jose Manuel, l’Àlex i en Xavier, trobant a faltar les baixes de darrera. Després de 45’ a bon ritme arribarem a la Colònia Güell on comença la pujada cap a l’Ermita. Arribat a Can Salgado varem fer una primera aturada tècnica de descans que es va repetir una mica més endavant on l’Àlex en va ensenyar on s’amagava un dels famosos “caches” que hi ha repartits arreu del mon.

Acabada aquesta primera pujada descendirem direcció a Santa Barbara, un cop allà el no trobar els senyals esperats en comptes de girar a mà dreta per agafar el camí més planer començarem a pujar per la drecera de la Roca Negre on  més d’un va demostrar la seva aptitud per pujar mentre d’altres treien la llengua per seguir pujant, malgrat tot varem arribar al turó de l’Angle sense posar el peu a terra.

Un cop aquí i desprès d’un petit recés ens dirigirem directament ca a l’ermita, un cop travessat el pont de fusta que venç la carretera en comptes de pujar directament seguirem el camí de l’esquerra que per una trialera ens portà al camí de baixada una mica per sota de l’ermita des de on varem fer cim amb poc més d’una hora.

Desprès d’observar part del Barcelonès i Baix Llobregat Sud com es feia tard varem fer un ràpid descens fins a Sant Boi , i dic ho de ràpid ja que amb 8 minuts ja hi érem avall, on varem fer honors els nostres patrocinadors.

Acabada la darrera aturada tècnica i en vistes que ens trobarem amb forces varem decidir deixar de banda el tren i tornar a Condal a un bon ritme ja que en poc més de mitja hora ja havíem arribat després de fer  al voltant de 33 km

Propera sortida 11 de setembre Ripoll – Sant Joan de les Abadeses - Ogassa

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deja tu comentario y una vez revisado será publicado...
Club Ciclista Condal